Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Coaching

- Coaching er for alle - også for dig

Coaching fordele

Mange topledere og de fleste elitesportsfolk har en dygtig coach. Mange andre end dem har fundet ud af, at coaching kan gøre os bedre, klogere og støtte os i at håndtere hverdagens og arbejdslivets udfordringer.
Coaching møde
"Mange topledere og de fleste elitesportsfolk har en dygtig coach. Mange andre end dem har fundet ud af, at coaching kan gøre os bedre, klogere og støtte os i at håndtere hverdagens og arbejdslivets udfordringer. Coaching er for alle – også for dig."

Fokuspersonen i centrum

Det centrale i coaching er, at både spørgsmål og løsninger udspringer fra fokuspersonen. Der er en klar forskel på coaching og terapi: Coaching handler om arbejdslivet – ikke om privatlivet og de dybe sider af personligheden.

Coachens erfaring skal bruges til at løse op for fokuspersonens egne ressourcer. Coachen stiller de rette spørgsmål – fokuspersonen skal selv finde svar, løsninger og handlemuligheder ud fra sine egne værdier, erfaringer og refleksioner.

Coaching kan give dig

Et fast fundament for at træffe valg
Selvindsigt og styrke til at blive en endnu bedre leder
Støtte til at håndtere arbejdslivets udfordringer

Få et struktureret pusterum

Du får med coaching et pusterum fra en travl hverdag sammen med en ekstern sparringspartner, der er neutral og uvildig.

Din coach hjælper dig via en struktureret og fremadrettet samtale med at skabe overblik og gennemskuelighed for dig, så du ved nøjagtigt hvordan du skal nå dine mål eller løse dine problemer.
Bente

Stor inspirator

Lillian har været en stor hjælp men også inspirator for mig.

Jeg har ved flere lejligheder brugt Lillians råd og vejledninger, selv om Lillian sikkert vil sige, hun bare har fået mig selv til at opdage noget, jeg godt vidste i forvejen.

Lillian har hjulpet mig med at få mine prioriteter på plads, at få plads til det der er vigtigst først, men også til at luse ud i noget, der ikke er plads til.

Hun har hjulpet mig til at få klarhed over, at alt ikke kan nås på en gang, at hvis jeg laver en plan, når jeg det, jeg vil - både mht. mit professionelle erhverv, mit politiske arbejde og mine drømme om at skrive.

Jeg skylder måske at fortælle at jeg er hustru, mor til to, lærer, politiker, foruden bestyrelsesarbejde nogle steder.

Jo, jeg vil gerne anbefale Lillian, hun kan bestemt hjælpe dig til at træffe nogle kloge valg og beslutninger.

Fortroligt rum med fuldt fokus på dig

Du kan vende alt med din coach - stort og småt, privat og professionelt.

Med en coach fra ReviFjord får du et fortroligt rum og 100 procent fokus på din udfordring.

Vi tror på, at du selv har svarene inden i. Der skal bare lidt hjælp til at pakke dem ud. Det får du via spørgsmål fra din coach, som er trænet i at se ting om dig, som du selv har svært ved at få øje på. Som mennesker har vi alle nogle blinde punkter, som vi har svært ved selv at blive klogere på.

Coaching er for alle

Alle kan have glæde af coaching - såvel private enkeltpersoner som ledere og ansatte medarbejdere.

Måske har du brug for en enkelt session – måske flere. Det aftaler du nærmere med din coach efter første session, som altid foregår face-to-face. Efterfølgende sessioner kan evt. foregå over telefonen, hvis det passer dig bedst.

Du finder selv svarene

Hos os møder du en coach, der er specialist i sit fag og trænet i at skabe en tankevækkende og kreativ proces, som inspirerer dig til selv at finde svarene på det, du ønsker klarhed over.

Din coach er seriøst professionel

Du får en sparringspartner, der som en ud af knapt 30 i Danmark er sluppet gennem nåleøjet til den næsthøjeste certificering, som International Coach Federation opererer med. Hun har over 2000 betalte coaching timer bag sig og følger ICF's høje etiske standarder, ligesom hun hvert tredje år skal bevise, at hun som coach holder sig opdateret og skarp for at opretholde sin PCC certificering.
”Den, der ejer problemet, ejer også løsningen"
PPC logo
IFC logo

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram