Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Krisehjælp

Hurtig hjælp at hente, når ”krisen” kradser

Det er efterhånden naturligt at gå til lægen, hvis vi føler os stressede, men at gå til lægen, når vi har krise inde på kroppen er straks en anden sag. Det er ikke mindre vigtigt men kan være svært for nogle. Der er imidlertid hjælp at hente – enten hos din egen konsulent eller hos andre.
Rådgivning om krisehjælp

Et misbrugt ord

Krise er et ord, vi efterhånden bruger i flæng ligesom ordet stress. De, der har været ramt af alvorlig stress, ved noget om, hvad stress betyder, og hvilken hjælp der er brug for. Det er helt legalt og meget almindeligt at gå til lægen med stress.

At gå til lægen, når vi har krise inde på kroppen, er straks en anden sag. Det er for mange dybt personligt og kan handle om alt fra knas i personlige forhold til samarbejdsproblemer eller økonomiske problemer. Spændvidden er stor. Det er alvoren også, for det er kendetegnende ved den slags kriser, at de ikke lige kan løses eller går over af sig selv, hvis vi bare lader være med at gøre noget.

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram