Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Selskaber

Kender du fordelene ved at etablere din virksomhed som et selskab?

Erfarne rådgiver

Vi har en række meget kompetente og erfarne rådgivere indenfor landbrug i selskabsform. Flere og flere landbrug etableres og drives i selskabsform.

Og med afsæt i denne ekspertise ønsker vi at sikre, at du som kunde oplever vores rådgivning indenfor selskaber som værende meget målrettet og professionel.
3 rådgiverer klar til at hjælpe dig med etablering af selskaber

Ring til os 

Hvis du vil have en uddybende drøftelse af, hvad vi kan hjælpe dig med.
96153000

Stor juridisk erfaring indenfor selskabsret

ReviFjords juridiske afdeling har stor erfaring indenfor selskabsret. Vi kan hjælpe dig med etablering af selskaber, herunder koncerner.

Vi kan også bistå med ændringer af eksisterende selskaber. Vores rådgivning tager udgangspunkt i netop de behov, som du har, og vi sætter en ære i at skræddersy den rigtige løsning til dig.

Vores rådgivning inddrager skattereglerne gennem et tæt samarbejde med ReviFjords skattekonsulenter eller din egen revisor.

Om du står og overvejer at etablere dig, eller om du er en erfaren virksomhedsejer, så står vi altid parat til en drøftelse af netop din virksomhed.
Læs mere om selskabsrådgivning set i et økonomisk perspektiv her.
Mand med telefon

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram