Om osMedarbejdereKarriereKontakt

No85 – kontorfællesskab i Skive for dig der søger fællesskab og sparring

- Skal du have arbejdsplads hos os?

Hvad er kontorfællesskabet No85?

No85 er et kontorfællesskab, der ligger centralt i Skive. Huset har forskellige kontorpladser med alle de faciliteter, du har behov for som bl.a. printer, internet, mødelokaler m.m. Du vil sidde sammen med spændende virksomheder. Huslejen er attraktiv, så alle slags iværksættere og virksomheder kan være med. Vores fokus er sparring og fællesskab – vigtige faktorer du som erhvervsdrivende kan have gavn af i din virksomhed.

I vores hus finder du blandt andet revisorer, økonomikonsulenter og jurister der står klar til at rådgive, vejlede og hjælpe dig godt i gang eller videre med din virksomhed.

Vi er placeret centralt, 5 minutter fra Skive centrum i bil. Adressen ligger ud til A26, som har retning mod Nykøbing Mors, Viborg, Holstebro og Herning.

Som lejer hos kontorfællesskabet No85 får du

Et dynamisk fællesskab
Sparring, vidensdeling og indgåelse af forskellige former for samarbejde med resten af huset
Formiddagskaffe med brød
Wifi - gratis internet
Printerfaciliteter
Tekøkken med mikroovn og køleskab
Nøglebrik
Parkeringsmuligheder til både dig og dine kunder
Mødelokaler

Kom og bliv en del af vores kontorfællesskab midt i Skive

Kontorpladser

No85 tilbyder kontorpladser for selvstændige, mindre virksomheder og iværksættere til en favorabel husleje. Huset har forskellige kontorpladser, med alle de faciliteter som du har behov for som bl.a. printer, internet, mødelokaler m.m. Du vil sidde sammen med en masse spændende virksomheder i et hus, der rummer fællesskab og sparring.

Bliv en del af et godt miljø hvor du hver dag kan søge fællesskab og sparring med andre virksomheder i vores kontorfællesskab.

Netværk

Som lejer hos No85, får du et unikt fællesskab. Vi lægger vægt på netværket virksomhederne imellem. Der er samtidig mulighed for sparring, vidensdeling og indgåelse af forskellige former for samarbejde med resten af huset.

Mødelokaler

Med i kontorlejen, kan du benytte dig af mødelokaler med alle nødvendige faciliteter, såsom AV udstyr, whiteboard og Skype.

Kontakt os for en fremvisning af lokalerne i kontorfællesskabet No85 på tlf. 96153000

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram