Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Sparring

Kører dine tanker i ring?

Slås du med problemer uden rigtigt at kunne se dig ud af dem?

Kunne du godt bruge modspil fra en erfaren og veluddannet sparringspartner, som ikke stryger dig med hårene og nikker til alt det, du kommer frem med?
Gruppemøde om sparring

Overraskende og anderledes modspil

Sparring er en meget struktureret proces, hvor du bliver udfordret på dine antagelser og  får kvalificeret input, ny inspiration og konkrete værktøjer.

Du får en mur at spille bold opad men modsat en stum mur, får du med sparring en modspiller, som vil dig det bedste. En, der giver overraskende, anderledes modspil og ser din situation med andre øjne end du selv.

Vanetænkning udfordres

Du får lejlighed til at reflektere grundigt og uforstyrret over den udfordring, du måtte have. Du bliver opfordret til at se den fra flere synsvinkler. Din vanetænkning bliver udfordret, og det kan være en øjenåbner i forhold til at se nye og anderledes muligheder, når du følger dig låst fast.

Vi kan alle nemt drukne i vores egne opfattelser af den gode løsning på et givet problem. Derfor er en dygtig, professionel sparringspartner alfa og omega for de vigtige beslutninger, vi træffer i hverdagen.

Henrik Neve - forhenværende rektor på Skie Collega - nuværende livsnyder

Erfarne sparringspartnere

Men sparring er ikke bare sparring. For at det skal give værdi, skal sparringspartneren være i stand til at belyse situationen, give indsigt, afklare, udfordre og pege på resultater – selvfølgelig fra en professionel vinkel.

Sparring hos ReviFjord er en ordentlig og kvalificeret proces udført af erfarne og veluddannede sparringspartnere, som i dagens anledning har skiftet fløjlshandskerne ud med boksehandsker for at give dig den mest ærlige og tilbundsgående sparring på din udfordring.

Hjælp til selvhjælp

Du får kort sagt hjælp til selvhjælp, et kærligt spark og et klap på skulderen – alt sammen med det formål at sætte dig i stand til at levere dit ypperste uanset om du er leder, ejer, ansat eller søger sparring til en udfordring af privat karakter.

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram