Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Iværksætter

Ønsker du at etablere dig som selvstændig, er der mange faktorer, der kræver opmærksomhed

Er din drøm at starte som selvstændig? Uanset hvilke tanker du gør dig, er vi førende rådgivere indenfor området. Vi har stor erfaring med rådgivning fra opstart til succesfulde forretninger og virksomheder. Planlægning, strategi og udvikling af din drøm er alt afgørende for succeskriterierne.

Med rådgivning fra ReviFjord giver det store muligheder, og med en målrettet indsats ift. planlægning og forberedelse kommer drømmen pludselig meget tættere på. Opstart som selvstændig kræver opmærksomhed på mange faktorer, og her er ReviFjord den helt rigtige partner.
Iværksætter rådgivning

Stor erfaring med opstart af selvstændige

ReviFjord har stor erfaring med opstart af selvstændige. Vi hjælper med den nødvendige forberedelse, så der er sammenhæng mellem dine drømme, forretningsplan og alle de juridiske spørgsmål.

Hos ReviFjord får du en fast rådgiver, som bliver tovholder for processen. Denne rådgiver, sikrer at de nødvendige eksperter indenfor hvert felt inddrages rettidigt. Vi hjælper indenfor økonomi, strategi, finansiering, skat, jura og revision. Vi lægger også meget stor vægt på at rådgive omkring økonomisk sikkerhed, og i den forbindelse tage højde for de mange offentlige ordninger der findes.

Paletten er bred, og vi er meget kompetente og ambitiøse på områderne. Derudover lægger vi stor vægt på, at kemien i teamet passer godt sammen, og vi er opmærksomme på at udfordre hinanden og stille krav.

En kompetent og kvalificeret rådgivning er afgørende

SENIOR DEVELOPER

Hos ReviFjord har vores rådgivere stor succes med at sidde med ved din side i hele processen. Vores rådgivere har stor erfaring og er meget kompetente. Rådgiverne har gennem mange år assisteret mindre og mellemstore virksomheder med succesfulde resultater, dette kan være i samarbejde med andre rådgivere fra vores netværk, eksempelvis advokater eller banker.

Vi giver dig et detaljeret overblik

UX DESIGNER

Det er vigtigt for os, at du får et detaljeret overblik over dine muligheder og at du oplever en meget kompetent rådgivning gennem hele processen. Det giver dig det bedste beslutningsgrundlag. Vi sikrer dig en tryg og sikker proces.
Skal vi hjælpe dig godt i mål med etablering, så kontakt os...

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
eyeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram