Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Lønservice

Med lønservice fra ReviFjord sparer du tid og ressourcer på hele eller dele af din lønadministration

Dine medarbejdere skal have løn – og den skal gerne være på kontoen til tiden. Lønadministration er tit bøvlet, og i en travl hverdag kan det være svært at sætte sig ind i alle regler om løn, feriepenge, overenskomster m.m.

Vi servicerer ca. 250 andre arbejdsgivere med lønservice. Har du helt styr på løn, indberetning og afregning til SKAT? Hvis ikke – så lad ReviFjord stå for din løn ligegyldigt, om du har en eller flere ansatte – vi styrer opgaven fra start til slut!

Vores erfarne lønteam sikrer din virksomhed en effektiv og professionel lønfunktion. Vi håndterer løn i din virksomhed fra A – Z.
Har du brug for hjælp til ansættelsesretlige spørgsmål, har vi også jurister, der kan rådgive og vejlede omkring denne del.

De sikrer dig en effektiv og professionel service, da de altid forholder sig til den gældende lovgivning og de nyeste lønforhold.
Revisor kontor - Lønservice
Mand ved ved arbejdsbord - Tømmer

Er du kunde hos os, sørger vi for:

at der sker automatisk indberetning af løn, A-skat, AM-bidrag, ATP, pension og feriepenge
at hjælpe med bl.a. at anmelde og søge refusion af sygedagpenge for lønmodtager og arbejdsgiver, elevrefusion, løntilskud m.m.
at der indberettes til E-Indkomst
at der er mulighed for overførsel af løndataene til dit bogføringssystem
Vi sender en SMS reminder, når det er tid for indberetning af løn.

Vi hjælper også gerne med lønadministrationen i din virksomhed

Et samarbejde med ReviFjord sikrer en rettidig indberetning og udbetaling af lønnen, hvilket er meget vigtigt. Er behovet at du kun har brug for hjælp til dele af din lønadministration, er dette også en mulighed - vi tilpasser løsningen til netop din virksomhed og dit behov!
KONTAKT OS NU

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
cogphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram