Om osMedarbejdereKarriereKontakt

ReviFjord 

ReviFjord er erfarne og kompetente revisorer. Vi udspringer fra virksomhederne PHA Revision i Thisted og Erhvervspartner Fjordland som havde kontorer i Skive og Thisted. Derfor har vi mange års erfaring med revision, og besidder et stort lokalkendskab.  

Når du er kunde hos ReviFjord vil du opleve, at mangfoldigheden blandt vores revisorer er en stor styrke. Vi har afdelinger i Thisted og Skive, og trækker på de helt rigtige specialister til den specifikke opgave. Hos ReviFjord sætter vi empati og stærke menneskelige kompetencer meget højt.
Fra venstre: Dan Brogren Andersen, daglig leder i Skive. Peder Harbo Andersen, direktør og daglig leder i Thisted. Flemming Pedersen, vicedirektør i Fjordland og bestyrelsesformand for ReviFjord.
ReviFjord består af det tidligere PHA Revision og Erhvervspartner Fjordland. 

Peder Harbo Andersen, tidligere ejer af PHA Revision, sidder som direktør i ReviFjord Thisted. Hvor tidligere leder af Erhvervspartner Fjordland, Dan Brogren Andersen, vil fungere som daglig leder på kontoret i Skive.

Hos ReviFjord er vi 20 medarbejdere.

Organisationens strategi

I ReviFjord har vi fokus på at skabe værdi for vores kunder.

Det er vigtigt for os at sikre en stærk organisation, der også fremadrettet kan skabe værdi for vores kunder.

For at understøtte dette er der stor fokus på, at ReviFjord som organisation udvikler sig som den attraktive arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere, der skal til for at levere rådgivning af højeste kvalitet.

KONKURRENCEDYGTIG RÅDGIVNING ER VORES FOKUS

Vores kunder er vant til et højt serviceniveau og fagligt specialiseret rådgivning. 

Derfor er vi optaget af at fastholde og udvikle konkurrencedygtig rådgivning inden for de traditionelle rådgivningsområder. Men som kunde hos ReviFjord har du også mulighed for at trække på en række specialister som fx en skatterådgiver der er optaget af at køre principielle skattesager eller en revisor, som er ekspert i at være sparringspartner forud for store strategiske beslutninger omkring fx etablering af virksomhed, udvidelse af virksomhed eller generationsskifte i din virksomhed.  


En gruppe mmensker peger på et papir

Det er ikke tilfældigt, at vi siger VI

Vi er optaget af, at vi kommer i mål sammen. Ingen kan stå alene.

Fremtiden skabes via samarbejde og fællesskab – med kunderne og naturligvis alle kollegerne i ReviFjord.

START DIN RÅDGIVNING NU

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram