Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Karriere hos ReviFjord

ET GODT ARBEJDSLIV HOS REVIFJORD

Hos ReviFjord har et godt arbejdsliv mulighed for at udspille sig på mange måder og i mange retninger. Det afhænger helt af dine ønsker, dit personlige potentiale, din baggrund og vores muligheder for at sikre, at det hele matcher ReviFjords ambitiøse strategi. Vi giver dig mulighed for at beskæftige dig med netop dét, du brænder for. Og giver dig mulighed for at arbejde tæt med dine kunder. Trivsel er i højsædet hos os. Derfor har vi fokus på det hele liv - altså balancen mellem et godt arbejdsliv og et godt privatliv.

EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS

I ReviFjord har vi fokus på at skabe værdi for vores kunder. Det har været vigtigt at sikre en stærk organisation, der også fremadrettet kan skabe værdi for vores mange forskellige kundetyper.
For at understøtte dette har ledelsen fokus på, at ReviFjord som organisation til stadighed udvikler sig som den attraktive arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere, der skal til for at levere sparring og rådgivning af højeste kvalitet.

SÅDAN REKRUTTERER VI HOS REVIFJORD

DU er rigtig vigtig for os!
Vi samler på knalddygtige medarbejdere, der kan juble af arbejdsglæde og begejstres af kundernes succeser.
Vores vigtigste opgave er at skabe forretning for vores kunder. Kunne du tænke dig at være med på holdet, så se vores ledige jobs her. 

Er der ikke lige dét job, du kan se dig selv i?
Så send os i stedet en uopfordret ansøgning med beskrivelse af, hvad du kan byde ind med. 

Du får svar tilbage fra os uanset, om du sender en ansøgning til et konkret job eller en uopfordret ansøgning.

Af hensyn til GDPR har vi desværre ikke mulighed for at gemme uopfordrede ansøgninger, men du er velkommen til at kontakte os mere end en enkelt gang.
NY HOS REVIFJORD

Du bliver på din første arbejdsdag i ReviFjord mødt af en mentor og en afdelingsleder. Det er vigtigt for os at der ligger en god introduktionsplan for vores nye medarbejdere. Derfor har din mentor og afdelingsleder til dagen forberedt en uddannelsesplan til dig.
Uddannelsesplanen er lavet specielt til dig og de funktioner, du skal udføre.

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram