Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Økonomistyring

Skal vi håndtere din økonomistyring?
For de fleste erhvervsdrivende er økonomi et væsentligt område. For nogen er det et område, som giver energi og for andre et nødvendigt onde.

Vi ser det som vores opgave, i tæt samarbejde med dig, at sikre det økonomiske overblik over din virksomhed. Økonomi spænder bredt, men det kan fx være ved budgetudarbejdelse, årsregnskab eller andre store begivenheder, hvor økonomi spiller en stor rolle. 

Vores assistenter og revisorer er altid opdaterede i forhold til de nyeste regler og retningslinjer på området, og sammen finder den optimale løsning, som passer til din situation.

ReviFjord er din faglige sparringspartner og den, der tør udfordre dig på din virksomhed. Vi søger den tillidsfulde og langvarige relation til dig og din virksomhed, og vi tager din virksomhed lige så seriøst som du gør.
2 åbne computere - økonomistyring

BUDGET

Få er klart overblik over din økonomi med et nøje beregnet budget. Budgettet giver klarhed over din økonomi, og gør det lettere for dig varetage din virksomheds interesser.
LÆS MERE

ÅRSREGNSKAB

Med et korrekt opstillet årsregnskab kan du analysere og vurdere udviklingen i din virksomhed. Og den kan både være til gavn for dig og dine samarbejdspartnere.
LÆS MERE
Kvinde der kigger i papir

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram