Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Boligsalg

KOMPETENT RÅDGIVNING HVIS DU SKAL SÆLGE DIN BOLIG

Står du og skal sælge din bolig eller ejendom, så tag kontakt til vores jurister hos ReviFjord. Vi er det helt rigtige valg, da vi har mange års erfaring med bolighandel. Vi er et team af jurister og advokatsekretærer som har mange års erfaring. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit boligsalg.

BOLIGSALG UDEN ANSVAR

Når du skal sælge din bolig eller ejendom har du, som sælger, mulighed for at sælge ejendommen uden ansvar for fejl og mangler. Kravet hertil er, at der udarbejdes tilstandsrapport og el-eftersyn, og indhentes tilbud på en ejerskifteforsikring. Ved ejerskifteforsikringen skal du tilbyde at betale halvdelen af præmien.

Vi hjælper gerne med at bestille rapporterne og ejerskifteforsikringstilbud.

BOLIGSALG AF FRITIDSHUS

Skal du sælge sommerhus eller fritidshus skal du som sælger fremlægge tilstandsrapport, el-eftersyn samt tilbud på en ejerskifteforsikring.

I forbindelse med handelen, vil en køber ofte bede om at få udleveret en tingbogsattest, tinglyste servitutter, ejendomsdatarapport, oplysninger om ejendomsskatter, olietanksattester m.m.


Overvejer du at sælge dit sommerhus til dine børn?

Hvis du overdrager dit sommerhus til dine børn i levende live, vil det ofte betyde færre afgifter, den dag du ikke er her mere og boet skal gøres op.

Vi rådgiver dig gerne omkring de skattemæssige forhold i forbindelse med overdragelsen og hjælper dig igennem skødeskrivning og berigtigelse.

Vil du høre mere, så ring og få en uforpligtende snak med en af vores jurister på tlf. 96153000.

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
envelopephone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram