Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Revisorassistent

Har du styr på at lave selskabsregnskaber?

ET STÆRKT TEAM

Hos ReviFjord er vi i gang med en spændende udvikling. Derfor har vi brug for endnu en dygtig revisorassistent i Skive afdelingen til at tage fat i nogle de mange spændende opgaver.

Hos os bliver du en del af et stærkt team af revisorassistenter, der alle servicerer vores kunder med flere forskellige typer af regnskaber. For dig bliver opgaverne dog primært med selskabsregnskaber, og du får derfor rig mulighed for at udnytte dine kompetencer i en digital tid, hvor dagene på kontoret ikke altid er ens.

Vi søger dig der...

Er uddannet revisorassistent. Det er et plus, hvis du har 2-3 års erfaring, eller mere, med de skitserede opgaver fra et revisionskontor eller lign.
Det vil være rigtig fint hvis du har styr på at lave selskabsregnskaber, da dette bliver en af dine primære opgaver. 
Derudover vil vi gerne du er fagligt kompetent og kan levere en service lidt ud over det sædvanlige, det kan vi og vores kunder rigtig godt lide.

Hos os får du...

mulighed for at arbejde med flere typer regnskaber, dog primært selskabsregnskaber
grundig introduktion til kunder og opgaver
den nødvendige faglige sparring med dine nye kolleger
lejlighed til at trække husets øvrige kompetencer ind i din opgaveløsning
frihed under ansvar, en høj grad af fleksibilitet og et arbejdsmiljø med gode menneskelige værdier og et godt fællesskab

MENNESKELIGE VÆRDIER I CENTRUM

I teamet af vores dygtige revisorassistenter, kan du altid finde en dygtig kollega, hvor du kan søge sparring. Hos ReviFjord er vi nemlig en stor flok kollegaer, der står klar til at tage godt imod dig, give dig sparring og sørge for at du falder godt tilpas. Vi har stor fokus på det gode arbejdsmiljø og med de menneskelige værdier i centrum, samt et godt fællesskab.

BALANCE MELLEM FAMILIE- OG ARBEJDSLIV

Vi vil gerne imødekomme dig, så du kan skabe den balance mellem familieliv og arbejde som giver mening i dit liv. Vi lægger stor vægt på den gode relation til kolleger og kunder i et forpligtende fællesskab, hvor vi er hinandens succes.

Vores kunder er vant til et højt serviceniveau og høj faglighed, derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er klar til at påtage dig opgaven som revisorassistent hos os.

SÅDAN SØGER DU STILLINGEN

Send os dit CV og en ansøgning på job@fjordland.dk. Mærk din ansøgning med ”Revisorassistent Skive”.

Kontakt afdelingsleder Dan B. Andersen på dba@fjordland.dk eller på telefon 9615 3071, hvis du har spørgsmål til jobbet

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram