Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Bogholderi

Synes du at bogholderi er kedeligt?
For rigtig mange af vores kunder er det ikke det at holde styr på et bogholderi, der er årsagen til, at de er blevet erhvervsdrivende. Det er fordi, de brænder for deres fag, vil gøre en forskel på egne præmisser og se idéerne blive til virkelighed og gro.

Vi hjælper dig med dit bogholderi i større eller mindre grad – det er helt op til dig.

Og vi er effektive. Både fordi vi i al beskedenhed er dygtige – men også fordi vi er digitale og digitaliserede. Ligesom vores værktøjer og vores produkter er.

LØNSERVICE

Med lønservice sparer du tid og ressourcer på hele eller dele af din lønadministration. Vores erfarne team sikrer dig en effektiv og professionel lønfunktion.
LÆS MERE

BOGFØRING OG MOMS

Du kan frigøre dig fra noget af det kedelige administrative arbejde, og lade os sørge for din bogføring og dit momsregnskab.
LÆS MERE

VIRKSOMHEDS-
SEKRETÆR

Med assistance fra vores sekretærer hjælper vi med at løse dine administrative opgaver,  præcis efter dine ønsker og behov, enten hos dig eller her hos os.
LÆS MERE

INTERCOUNT

InterCount er beregnet til både små og store virksomheder og samler alle økonomifunktioner samlet bag ét login, så man ikke længere skal logge ind og ud af flere systemer. 
LÆS MERE

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
userphone-handsetpushpinlaptopthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram