Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Finansiering

Finansielle produkter kan være komplekse

Udbuddet af finansielle produkter er gået fra at være få og forholdsvis simple produkter, til at være mange produkter, der er svære at forstå. Konsekvensen af dit valg kan derfor være uigennemskueligt og variere meget, alt efter hvad du vælger. Derfor kræver det stor forståelse for kompleksiteten i produkterne, priserne herpå og hvordan det harmonerer med netop dine ønsker.

Hos ReviFjord, tror vi på, at det giver vores kunder ro og overskud at have en sparringspartner, der kan, tør og vil indgå i en konstruktiv dialog omkring virksomhedens finansieringsmuligheder. Finansieringen er afgørende for enhver virksomhed, derfor er det meget vigtigt for os at levere kvalificeret finansieringsrådgivning, der passer til netop den virksomhed, som du driver.

Hos ReviFjord giver vi dig uvildig sparring og rådgivning om de enkelte produkter og ydelser. Det sikrer, at du bliver klædt på til at træffe en beslutning, der bliver den mest optimale for netop dig og din virksomhed.
Hos ReviFjord har vi mange kompetente rådgivere, som tager sig at rådgive dig om finansiering i alle virksomhedens faser, det være sig fra den første tanke om etablering til du vælger at afvikle eller generationsskifte din virksomhed og går på pension. Uanset hvor du står i din virksomheds livscyklus, er det vigtigt, at finansieringen er optimal tilrettelagt. Hos ReviFjord kender vi branchens muligheder, og derfor er vi de helt rigtige til at rådgive dig omkring hvor du søger finansiering og hvordan den på bedste vis sammensættes.

Vores finansieringskompetencer dækker en bred palette:

Sparring omkring finansieringsstrategien
Drøftelser med bank og realkreditselskab
Gældsrådgivning i forbindelse med krisesager
Optimering af eksisterende finansiering, herunder renter/marginaler
Rådgivning om finansieringsstrategi/struktur
Rådgivning om valg af finansieringskilder
Skal vi hjælpe dig med finansiering?

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram