Om osMedarbejdereKarriereKontakt

Virksomhedsstrategi

Har du lagt en strategi for din virksomhed? Og sikrer du, at den har et sundt forretningsmæssigt grundlag? ReviFjord tilbyder at være sparringspartner i en meget vigtig proces for din virksomhed.

Fokus på virksomhedsstrategien

Vi har fokus på, at du har en sund forretning og en stærk konkurrencekraft i din virksomhed, og vil støtte dig i at holde dette i højsædet.

Vi har bred erfaring fra mange forskellige løsningsmodeller, og vi sætter en ære i at tænke en lille smule anderledes, så vi dermed finder en løsning for dig, som virker.
En sammenhæng mellem alle delelementer og et ejerskab over dem, sikrer, at strategien er på plads. Derefter kan du kommunikere den ud til medarbejdere og samarbejdspartnere, så den kan komme ud og leve i praksis.

Du vil opleve en mere målrettet styring, og et samarbejde med fx realkredit og pengeinstitut vil med sikkerhed forløbe mere smidigt.

Vil du have en optimeret hverdag?

- Det hjælper vi dig med!
Kort sagt vil en formuleret strategi gøre det nemmere at optimere i hverdagen, og hjælper til hurtigere og mere målrettede beslutninger. Dette fordi du kan koble de daglige operationelle mål op mod de taktiske og de strategiske mål.

Strategien er til din professionelle virksomhedsejer

Ved at tænke strategi ind i din virksomhed sikrer du, at virksomheden udvikler sig i den retning, som du ønsker. Og en skriftligt formuleret strategi er aktuelt for alle fuldtidsvirksomheder.

Du får defineret retningen for virksomheden, der gør, at du kan vurdere alle planer ud fra, om de harmonerer med den retning eller ej.

Samtidig giver det også medarbejderne et større indblik i egen rolle i virksomheden, og mulighed for at byde ind på, hvordan de hver især kan give virksomheden et løft.
Computer

Erhvervsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram